5 odličnih decembrskih marketinških idej

5 odličnih decembrskih marketinških idej

Priznajmo si. Božič je praznik največjih marketinških priložnosti. Zbere se družina, prijatelji, vsi se obdarujemo. Četudi se nam kak drug mesec v letu zdijo stvari (pre)drage, potratne, v decembru ni tako. Tradicija, kultura, običaji, navada … karkoli že, nas pritegne. In seveda, je na drugi strani božični čas največja priložnost za trgovce, da nam prodajajo. Vse in še več. Mnogi iščejo svojo priložnost, ste med njimi? Zagotovo. Zato ne klikajte nikamor, saj imamo za vas kar 5 nepogrešljivih božičnih marketinških idej.

1. Ekskluzivne ponudbe

Priznajmo, vsi jih prebiramo. Podjetja se za takšne oblike ponudb v božičnem času še posebej odločajo. Na eni strani dobiček od enega prodanega izdelka ni tolikšen, kot če bi prodajali po redni ceni, a na drugi strani prodamo več. Če razmišljate o takšni strategiji, ji pridajte preprosto božično tematiko. Lučke, okraski, božični motivi in dobri mož, ki prinaša darila. Pri tem odločilno vlogo odigra dober grafični dizajn vašega promocijskega artikla. Preprosto širite božični duh in zagotovo boste na pravi poti.

2. Posebni božični transparenti, rolo stojala, zastave

Rolo stojala, zastave in zunanja stojala so neverjetno učinkoviti pripomočki za promocijo v času božiča. Prikažete veliko in še več, za razumno ceno. Če si predstavljate sprehod po nakupovalnem centru v času praznikov. Kaj najprej opazite? Reklamno stojalo … Vsa naša reklamna stojala so kvalitetna, vzdržljiva, dobavljiva v 24h ter primerna za zunanjo in notranjo promocijo. Z zamenljivo grafiko so uporabna vse dni v letu.

bozic_slika

3. Letaki, vizitke

Poznate občutek, ko vas nekdo obišče na promociji, stojnici, dogodku, konferenci in nenadoma pri roki nimate primernega promocijskega materiala? Letak. Potrebujete ga. Kakršen koli format že (A5, A4, A6). In vizitka. Vedno z vami. Majhna in priročna. Zakaj ne?

4. Božični izdelki

Končno smo tam. Božič je. V tem času smo vsi malce nostalgični, želimo bližnjim podariti kaj lepega, edinstvenega. Kaj pritegne bolj kot božični izdelek, darilce, majhna pozornost? Ali na drugi strani: Zakaj ne bi svoje decembrske promocije zapakirali v božične barve? Rolo stojala STANDARD so najboljša priložnost decembrskega časa. Najcenejša, priročna, sestavljiva. Če boste promocijo raztegnili v naslednje leto, priporočamo robustnejši rolo UNIVERZAL, za najzahtevnejše in tiste, ki imate več kot 15 dogodkov letno, pa je nepogrešljiv rolo PRESTIGE – Kralj med reklamnimi rolo stojali!

5. Bodite zabavni, nagajivi

Ljudje cenimo iskrenost, prisrčnost, nenarejenost. Bodite kar ste. Ne skušajte se “prodajati” zgolj v božičnem času ampak vse leto. Če imate dobre produkte in kvalitetno storitev, vas bodo ljudje opazili. Tako ali drugače.

“Ho, Ho, Ho”, Vesel Božič Vsem! Naj bi iskriv, igriv ter donosen. Kot leto 2017!

Deli ta prispevek

Dodaj odgovor


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih