Topmedija.si blog

Kako povezati reklamna stojala in družabna omrežja

Grafika reklamnega stojala ni zgolj digitalno stiskana ponudba vašega podjetja. V času, ko so družabna omrežja del vsakdana in se veliko aktivnosti seli na mobilne telefone, je povezava s spletnimi omrežji nujna. Možnosti tiska, so neomejene. Vaši motivi so lahko raznovrstni, ni barvnih omejitev, omejeni ste le z merami posameznega stojala. (Roll Up, A-stojalo, L in X stojalo)

Ko uspete povezati tisk in socialna omrežja, ste naredili korak naprej. Preizkusite!
(več …)

5 odličnih decembrskih marketinških idej

Priznajmo si. Božič je praznik največjih marketinških priložnosti. Zbere se družina, prijatelji, vsi se obdarujemo. Četudi se nam kak drug mesec v letu zdijo stvari (pre)drage, potratne, v decembru ni tako. Tradicija, kultura, običaji, navada ... karkoli že, nas pritegne. In seveda, je na drugi strani božični čas največja priložnost za trgovce, da nam prodajajo. Vse in še več. Mnogi iščejo svojo priložnost, ste med njimi? Zagotovo. Zato ne klikajte nikamor, saj imamo za vas kar 5 nepogrešljivih božičnih marketinških idej.

(več …)

Uporabni nasveti za pripravo na konferenco, sejem ali predstavitev

Priznajmo si, da je včasih težko najti pravi način priprave, ne glede na to, ali smo v vlogi organizatorja ali udeleženca dogodka. Nenazadnje, kako naj izmerimo učinek uspešnosti nastopa? Je merilo število kontaktov, ki jih zberemo? Število ljudi, ki jih ustavimo in ogovorimo? (več …)

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih