A-stojalo OJAČANO, OBOJESTRANSKO, A1 (59,4×84,1 cm)

Aktualno

A-stojalo OJAČANO, OBOJESTRANSKO, A1 (59,4×84,1 cm)

159,00  + DDV

Aluminijasto dvostransko reklamno ojačano A-stojalo za zunanjo in notranjo promocijo. Grafika se namesti s ”klip-klap” okvirji, dodatno jo varuje UV zaščitna folija. Spodnji bazni del je dodatno ojačan, kar omogoča dodatno stabilnost. Stojalo je odporno na veter, dež in zunanje vplive.

Availability: Na zalogi Kategoriji: , Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    • (max file size 512 MB)

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

Opis

Reklamno stojalo za zunanjo promocijo – A-OJAČANO, OBOJESTRANSKO – A1 – z ojačanim podstavkom

 

Reklamno A-stojalo je široko uporabno za promocijo tako v zunanjih kot notranjih prostorih. Grafika se s pomočjo stranskih ”klip-klap” zapiral namesti za antirefleksno UV folijo. Ta tisk varuje pred vremenskimi vplivi (sonce, dež) in to vsestransko promocijsko stojalo dela še bolj priročno.

Reklamno stojalo je kvalitetne, moderne izdelave, v celoti iz aluminija, z dodanim ojačanim spodnjim delom. Enostavno se zloži in je hitro pripravljeno na prenašanje med različnimi lokacijami. S ”klip-klap” zapirali na vseh štirih stranicah se grafika hitro menja. Transport je v eni kartonski škatli.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem, tudi za trajno postavitev pred prodajnimi mesti. Postavitev na ulici, pred trgovinami.

Čas postavljanja

2 minuti, zamenjava grafike 2 minuti.

Mere potiska

59,4×84,1 cm

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Upoštevajte 5 mm rob za vpenjanje na zgornji in spodnji strani.

Medij za tisk:

Zunanje odporen papir za plakate – 120 g

Material

Aluminij

Dostava

En paket: 1x A-stojalo v kartonasti embalaži

Masa izdelka

cca. 15 kg

Konstrukcijo vzamete iz kartonske embalaže, odstranite zaščitno embalažo, sestavite spodnji del ter nanj namestite zgornji del s klip-klap okvirji. Stojalo je pripravljeno na vpenjanje grafike. Razprete ”klip-klap” profil na vseh štirih straneh okvirja, odstranite zaščitno folijo in namestite grafiko. Čeznjo postavite zaščitno folijo in zaprete profile. Postopek ponovite na obeh straneh in stojalo je pripravljeno za promocijo.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih