A-stojalo WATERBASE, OBOJESTRANSKO, A1 (59,4×84,1 cm)

Aktualno

A-stojalo WATERBASE, OBOJESTRANSKO, A1 (59,4×84,1 cm)

Aluminijasto dvostransko reklamno A-stojalo za zunanjo in notranjo promocijo. Grafika se namesti s ”klip-klap” okvirji, dodatno jo varuje UV zaščitna folija. Spodnji bazni del se napolni z vodo, kar omogoča dodatno stabilnost. Stojalo je odporno na veter, dež in zunanje vplive.

109,00  + DDV

Na zalogi

 • Najprimernejši format: PDF
  Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

  • (velikost maks. 64 MB)

  Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Smernice za oblikovanje in tisk
 • Ocene (0)
 • Navodila za postavljanje

Opis

Reklamno stojalo za zunanjo promocijo – A-WATERBASE, OBOJESTRANSKO – A1 – z vodno obtežitvijo

 

Reklamno A-stojalo je široko uporabno za promocijo tako v zunanjih kot notranjih prostorih. Grafika se s pomočjo stranskih ”klip-klap” zapiral namesti za antirefleksno UV folijo. Ta tisk varuje pred vremenskimi vplivi (sonce, dež) in to vsestransko promocijsko stojalo dela še bolj priročno.

Reklamno stojalo je kvalitetne, moderne izdelave, v celoti iz aluminija, z dodanim spodnjim delom za vodno obtežitev. Enostavno se zloži in je hitro pripravljeno na prenašanje med različnimi lokacijami. S ”klip-klap” zapirali na vseh štirih stranicah se grafika hitro menja. Transport je v dveh škatlah iz kartona.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem, tudi za trajno postavitev pred prodajnimi mesti. Postavitev na ulici, pred trgovinami.

Čas postavljanja

2 minuti, zamenjava grafike 2 minuti.

Mere potiska

59,4×84,1 cm

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Upoštevajte 5 mm rob za vpenjanje na zgornji in spodnji strani.

Medij za tisk:

Zunanje odporen papir za plakate – 120 g

Material

Aluminij

Dostava

Dva paketa: 1x A-stojalo v kartonasti embalaži, 1x Podstavek

Masa izdelka

cca. 12 kg

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.


Bodi prvi ocenjevalec “A-stojalo WATERBASE, OBOJESTRANSKO, A1 (59,4×84,1 cm)”

Konstrukcijo vzamete iz kartonske embalaže, odstranite zaščitno embalažo, sestavite spodnji del z vodno osnovo ter nanj namestite zgornji del s klip-klap okvirji. Stojalo je pripravljeno na vpenjanje grafike. Razprete ”klip-klap” profil na vseh štirih straneh okvirja, odstranite zaščitno folijo in namestite grafiko. Čeznjo postavite zaščitno folijo in zaprete profile. Postopek ponovite na obeh straneh in stojalo je pripravljeno za promocijo.

Morda vam bo prav tako všeč…

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih