Plakati, A3 – 297×420 mm

Aktualno

Plakati, A3 – 297×420 mm

50,00  + DDV

Plakati so najpriročnejši pripomoček za vsakovrstno sejemsko ali drugo predstavitev. Tiskamo na kvaliteten papir, plakati so pakirani v kartonsko škatlo, obrezani in pripravljeni na uporabo. Izbirate lahko med enostranskim ali dvostranskim barvnim (full-color) tiskom. 

 

Availability: Na zalogi Kategorija: Oznaka:
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    • (max file size 512 MB)

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

Opis

Plakati – 297×420 mm, enostranski ali dvostranski barvni tisk

 

Tisk plakatov izvedemo na grafično predlogo, ki jo naložite na strežnik. Pozorni bodite na zadostno kvaliteto tiska in 3 mm rob za porezavo. Pisave naj bodo pretvorjene v vektorsko obliko. S hitro in cenovno ugodno izdelavo, plakati pripomorejo k uspešni promociji.

Za plakate uredimo tudi grafično oblikovanje.

Dodatne informacije

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”.

Medij za tisk:

Matiran papir, 135 g

Dostava

En paket: 1x Plakati

Masa izdelka

cca. 3 kg

PDF_icon                                     

Smernice za oblikovanje in tisk.pdf                 

 

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih