Rolo PREMIUM 60/90/120/150 x 230 cm s tiskom + prenosna torba

Rolo PREMIUM 60/90/120/150 x 230 cm s tiskom + prenosna torba

179,00  + DDV

Rolo v obliki promocijske stene PREMIUM je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Zlahka postavljiv, tkanina, ki služi kot podlaga za tiskanje se odlično prilega zasnovani konstrukciji. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo brezhibno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


Dimenzije: 

Širina: 60/90/120/150 cm
Višina: 230cm
Globina: 45cm

 

Availability: Na zalogi Kategoriji: , Oznaka:
    • 0 €
  • Najprimernejši format: PDF
    Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

    • (max file size 512 MB)

    Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

Opis

Rolo PREMIUM za zunanjo in notranjo promocijo s tiskom in prenosno torbo

Rolo v obliki promocijske stene PREMIUM je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Zlahka postavljiv, tkanina, ki služi kot podlaga za tiskanje se odlično prilega zasnovani konstrukciji. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo brezhibno stabilnost.

Namestitev je enostavna v nekaj minutah, dodatno orodje za postavitev ni potrebno. Rolo v obliki promocijske stene je namenjen najrazličnejšim promocijam, predstavitvam, sejmom, novinarskim konferencam ter promocijskim dogodkom.

Celoten izdelek se pospravi v priročno prenosno torbo. Komplet zajema konstrukcijo, tisk in vse potrebne vezne elemente.

Možna je izvedba dvostranskega tiska, grafika je pralna pri 30°C.

Dodatne informacije

Uporaba

Za zunanjo in notranjo promocijo. Dogodki na odprtem ali na sejmih, nakupovalnih centrih.

Čas postavljanja

5 minut.

Mere potiska

Podrobnosti v zavihku ”Smernice in oblikovanje za tisk”

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi.

Medij za tisk:

Poliestrska tkanina

Material

Aluminij, Tkanina

Dostava

En paket: 1x Rolo PREMIUM, 1x Tisk

Masa izdelka

cca. 3-5 kg

Konstrukcijo sestavite s spojnimi elementi, ter namestite podporne noge. Na aluminijasto ogrodje “oblečete” tekstilno grafiko. Stena je pripravljena za uporabo v nekaj minutah. Podrobnejša navodila lahko snamete tukaj!

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih