Tisk za rolo stojalo STANDARD

Tisk za rolo stojalo STANDARD

22,00  + DDV

Samostojni tisk za rolo stojalo STANDARD – 80×200 cm.

Kategorija:
 • Premontaža zajema odstranitev stare grafične predloge, namestitev novega nanosa lepila in pritrditev ter montažo nove grafične predloge. Stojalo je potrebno poslati na naslov podjetja.

 • Najprimernejši format: PDF
  Ostali sprejemljivi formati: EPS, PSD, AI, JPG, TIFF

  Ob naročilu večih grafik naložite ZIP/RAR datoteko ali PDF dokument na večih straneh. Večje datoteke (nad 10MB) naložite na zunanje strežnike: www.sendaspace.com (do 300 MB) ali www.wetransfer.com (do 2GB). Ob tem na naslov info@topmedija.si pošljite povezavo do datotek.

  • (max file size 512 MB)
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Smernice za oblikovanje in tisk

Opis

Tisk za rolo stojalo STANDARD – 80×200 cm

 

Vnovični potisk se izvede na vašo grafično predlogo, ki jo naložite na strežnik. Material vnovičnega tiska je enak izvornemu. Na morebitne posebnosti ob tisku nas posebej opozorite.

Višina je 200 cm, širina 80 cm.

Ne veste katero rolo stojalo kupiti? Primerjajte stojala!

Navodila za menjavo grafike:

Obstoječe rolo stojalo razprite in postavite v ležeči položaj. Napnite grafiko na spodnjem delu in vstavite stranski zatič, ki fiksira vzmet. Odstranite grafično predlogo iz zgornjega profila ter jo odlepite od spodnjega. Namestite nov potisk in ga vpnite v zgornji profil. Na spodnjem delu namestite nov nanos lepila in zalepite grafiko. Odstranite stranski zatič, sprostite vzmet in potisk ovijte v konstrukcijo.

Dodatne informacije

Čas premontaže

15 minut.

Navodila za tisk

Datoteka naj bo pripravljena točno na mere v CYMK, ločljivosti max. 300dpi. Upoštevajte 1 cm rob za vpenjanje na zgornji in spodnji strani.

Medij za tisk

Zunanje odporen papir za plakate – 120 g

Dostava

En paket: 1x Tisk za rolo stojalo

KOŠARICA
 • No products in the cart.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
0