Kako se pripraviti za promocijo na prostem?

Kako se pripraviti za promocijo na prostem?

Poletni čas je kot naročen za dogodke na prostem, ki kar kličejo po promociji na koncertih, športnih prireditvah, srečanjih, piknikih in festivalih.

Promocija se seli izza štirih sten in nanjo se je potrebno dobro pripraviti. Katere produkte izbrati za kar najboljši nastop? Pripravili smo seznam tistih, ki so nepogrešljivi, izdelanih iz na veter in vremenske vplive odpornih materialov ter primerni za daljšo uporabo.

“Beachflag” promocijske zastave – Različnih velikosti in dimenzij. Izberite klasično “H obliko”, popularno “Jadro” ali trendovsko “Solzo”

Promocijske mize Standard ali Premium poskrbijo, da so vaši izdelki vidni ter izstopajoči na vsakem dogodku, predstavitvi.

Zunanja X-stojala predstavljajo zanimivo enostransko ali dvostransko promocijsko rešitev v obliki samostoječega transparenta. Ker so konstrukcije rolo (roll up) stojal slabše odporne na veter, so s kompaktnim podstavkom, ki ga napolnimo z vodo, še posebej uporabni. Možna je enostranska ali dvostranska izvedba.

A-stojala so kompaktna, zložljiva promocijska rešitev za vse vrste promocij. Kompaktna aluminijasta konstrukcija je odporna na zunanje vplive, grafika pa dodatno zaščitena z UV zaščitno folijo.

Transparenti, tiskani na ceradno ali prepustno platno predstavljajo nepogrešljivo dopolnitev promocije. Pritrdite ga na ograjo, konstrukcijo, mrežo in predstavite ponudbo.

Želite rešitev po meri? Pišite na info@topmedija.si ali pokličite 031/660-112.

Deli ta prispevek

Dodaj odgovor


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih