Promocijske stene

 • Promocijska stena C s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Moderna promocijska stena C navduši z unikatnim izgledom. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 200cm
  Višina: 230cm
  Globina: 140cm

   

  699,00  659,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO FALL s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario FALL je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 500cm
  Višina: 183-239cm
  Globina: 90cm

   

  799,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO IN s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario IN je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema dvostranski tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 300cm
  Višina: 120cm (najnižja točka) – 240cm (najvišja točka)
  Globina: 240cm

   

  849,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO PEAK s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario PEAK je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 330cm
  Višina: 230cm
  Globina: 110cm

   

  739,00  699,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO RAVNA F s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Moderna promocijska stena “VARIO Ravna F” je nepogrešliv pripomoček za učinkovito predstavitev. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Možne širine: 300cm, 400cm, 500cm in 600cm
  Višina: 230cm
  Globina: 50cm

   

  599,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO RAVNA s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Moderna promocijska stena “VARIO Ravna” je nepogrešliv pripomoček za učinkovito predstavitev. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Možne širine: 240cm, 300cm, 400cm, 500cm in 600cm
  Višina: 230cm
  Globina: 48cm

   

  399,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO RING s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario RING je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 240cm
  Višina: 220cm
  Globina: 40cm

   

  699,00  659,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO S s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario S je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Možne širine: 80cm, 100cm, 120cm in 150cm
  Višina: 235cm
  Globina: 115cm

   

  339,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Moderna promocijska stena VARIO je nepogrešliv pripomoček za učinkovito predstavitev. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Možne širine: 160cm, 220cm, 280cm, 340cm
  Višina: 230cm
  Globina: 50cm

   

  569,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO SLOPE s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario SLOPE je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom. Paket zajema enostranski tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 290cm
  Višina: 130cm (najnižja točka) – 235cm (najvišja točka)
  Globina: 50cm

   

  649,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO T s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario T je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn, lahek za prenašanje in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom, ojačane podporne noge pa omogočajo dodatno stabilnost. Paket zajema tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 95cm (ožji del), 160cm (širši del)
  Višina: 245cm
  Globina: 50cm

   

  599,00  + DDV
 • Promocijska stena VARIO TWIST s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska stena Vario TWIST je mednarodno nagrajen večnamenski promocijski produkt. Moderen, inovativen dizajn in najvišje kvalitete. Konstrukcija stene sestoji iz aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani s spojnimi elementi. Na konstrukcijo se namesti tkanina, potiskana s sublimacijskim tiskom. Paket zajema enostranski tisk in prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 370cm
  Višina: 120cm (najnižja točka) – 235cm (najvišja točka)
  Globina: 95cm

   

  990,00  950,00  + DDV
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih