Promocijske mize

 • Promo miza Quick s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo miza QUICK  je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje ter enostavno postavljiva v nekaj sekundah. Tisk je dvostranski, pakirana v lično prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 70cm; Višina: 93cm

  Globina: 40cm

  339,00  + DDV
 • Promo miza Quick Velika s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo miza QUICK  Velika je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje ter enostavno postavljiva v nekaj sekundah. Tisk je dvostranski, pakirana v lično prenosno torbo.


  Dimenzije: 

  Širina: 80cm; Višina: 100cm

  Globina: 50cm

  389,00  339,00  + DDV
 • Promo pult ELIPSA s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult ELIPSA je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen.


  Dimenzije: 

  Širina: 120cm; Višina: 95cm

  Globina: 50cm
  Pult: 120cm x 50cm

  269,00  + DDV
 • Promo pult HIT C s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult HIT C  je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiv z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Moderna in vpadljiva C oblika je garancija, da boste na promociji resnično izstopali.


  Dimenzije: 

  Širina: 90cm; Višina: 95cm

  Globina: 65cm
  Pult: 90cm x 62cm

  249,00  219,00  + DDV
 • Promo pult HIT s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult HIT je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Idealno za degustacije, promocije in sejme. Moderne oblike, edinstven na trgu.


  Dimenzije: 

  Širina: 90cm; Višina: 95cm

  Globina: 65cm
  Pult: 90cm x 62cm

  239,00  + DDV
 • Promo pult MINI ELIPSA s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult MINI ELIPSA je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Idealna za degustacije, promocije in sejme.


  Dimenzije: 

  Širina: 95cm; Višina: 95cm

  Globina: 50cm
  Pult: 95cm x 40cm

  239,00  + DDV
 • Promo pult MINI HIT s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult MINI HIT je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Idealen za degustacije, promocije in sejme. Moderne oblike, edinstven na trgu. Odličen za promocije z omejenimi prostorskimi možnostmi.


  Dimenzije: 

  Širina: 66cm; Višina: 95cm

  Globina: 46cm
  Pult: 65cm x 46cm

  225,00  + DDV
 • Promo pult PRESTIGE 2 s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska miza PRESTIGE 2 je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, prenese tudi težje izdelke in večje obremenitve. Tisk je vključen.

  239,00  + DDV
 • Promo pult PRESTIGE s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska miza PRESTIGE je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, prenese tudi težje izdelke in večje obremenitve. Tiska se na gosto tkanino, na hrbtni strani so nameščeni ježki za pritrditev. Tisk je vključen.

  239,00  + DDV
 • Promo pult SHELL s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promo pult SHELL je odlična rešitev za sejme, konference in promocije. Večje dimenzije ponujajo več prostora za odlaganje, pult je mobilen, hitro postavljiv in iz kvalitetnih materialov. Tisk je vključen.


  Dimenzije: 

  Širina: 125cm; Višina: 97cm

  Globina: 60cm

  470,00  + DDV
 • Promocijska miza ELIPSA s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska miza ELIPSA je kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen.


  Dimenzije: 

  Širina: 120cm; Višina: 215cm

  Globina: 50cm
  Zgornji banner: 110cm x 30cm
  Pult: 120cm x 50cm

  289,00  + DDV
 • Promocijska miza HIT C s tiskom + prenosna torba

  0 out of 5

  Promocijska miza HIT C  je trendovski, kompakten in vzdržljiv reklamni pripomoček za najrazličnejše promocije. Stabilna in zložljiva konstrukcija je uporabna za prenašanje, enostavno postavljiva z nosilnostjo do 100 kg. Nameščena kolesa omogočajo priročno premikanje, tisk je vključen. Moderna in vpadljiva C oblika je garancija, da boste na promociji resnično izstopali.


  Dimenzije: 

  Širina: 90cm; Višina: 215cm

  Globina: 62cm
  Zgornji banner: 90cm x 30cm
  Pult: 90cm x 62cm

  269,00  + DDV
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih