Katero rolo stojalo izbrati?

Katero rolo stojalo izbrati?

Bo dovolj kompaktno? Ga lahko postavim tudi na veter? Je poceni dovolj dobro?

Številni se med izbiro najustreznejšega rolo stojala (pingvina, roll-upa, kakorkoli mu pač rečemo) soočajo s podobnimi dilemami. Potrebno je izbrati velikost ter definirati širino in višino, razmisliti o tem, kako pogosto bomo stojalo razpirali in kako rizična je lahko obraba (na servisna popravila včasih dobimo stojala, ki zgledajo kakor da so prišla iz vojnega območja).

V spletni trgovini Topmedija.si so vam na voljo trije nivoji rolo stojal, ki se med seboj razlikujejo po kvaliteti tiska in konstrukcije, ter posledično priporočajo za različne tipe uporabe.

STANDARD, UNIVERZAL ali PRESTIGE

Model STANDARD je najosnovnejši, vstopni model rolo stojala, ki vam ponuja odlično promocijo za najugodnejšo ceno. Kompaktna aluminijasta konstrukcija podpira grafiko, ki je natisnjena na tanjši, nekoliko manj obstojen na zunanje vplive odporen papir. Material je enak papirju, ki se pogosto lepi na tako imenovane ”jumbo” plakate, da boste imeli boljši občutek. Ta model rolo stojala priporočamo za enkratne dogodke, ali krajšo uporabo, saj se prenaša v enoslojni, ne-oblazinjeni prenosni torbi, ki je na naključno premetavanje v avtomobilu nekaj manj odporna kot starejša sestra modela UNIVERZAL.

Modeli iz serije UNIVERZAL so najpopularnejši roloji, ki resnično ponujajo največ za svojo ceno. Tisk je kvaliteten, na neprosojen specialen rolo material, konstrukcija pa težja, ojačana in prenese tudi postavitev na, ne prevetrovnem, zunanjem prostoru. Pred poškodbami med prenašanjem je rolo stojalo zaščiteno z lično oblazinjeno prenosno torbo. Priporoča se za redno uporabo, tudi za dalj časa.

Če ste povabljeni na promocijski dogodek, kjer je potrebno nastopiti s stilom, je za vas kot ulita serija PRESTIGE. Lepše linije, še kompaktnejša konstrukcija, še več stabilnosti in najkvalitetnejši material za tisk. Rolo stojalo PRESTIGE je za tiste, ki date nekaj tudi na estetiko. Najvišja kvaliteta zagotavlja dolgotrajno uporabo, tiska se na neprosojen, dodatno ojačan rolo material, ki poudari barve in produkt, ki ga predstavljate, naredi še lepši na pogled.

Smo vam pomagali? Če imate še kakšen neodgovorjen pomislek, nam kar korajžno pišite na info@topmedija.si.

Deli ta prispevek

Dodaj odgovor


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih